Játékmenet

A JÁTÉKKAL ÉS HELYSZÍNNEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

S.T.A.L.K.E.R. MARATON

Helyszín: Hatvan-Nagygombos
Koordináták, pálya bejárata:
47.690989, 19.692241


 

A 2016 MARATON BELÉPTETÉSI RENDJE

0. NAP, SZOMBAT

Nincs beléptetés a Zónába! Kizárólag a szervezők, és segítőik érkeznek a pályamunkálatok és építkezések végett.

1. NAP, VASÁRNAP

Érkezés 700-től, regisztráció 930-ig. Eligazítás kezdete: 1000. SENKI NE KÉSSEN, 930-kor zárjuk a kapukat!

2. NAP, HÉTFŐ

Be- és kiléptetés, regisztráció: 900-1000 között.

3. NAP, KEDD

Be- és kiléptetés, regisztráció: 900-1000 között.

4. NAP, SZERDA

Nincs beléptetés, mert MINDEN HIVATAL ZÁRVA TART! (Tehát ezen a napon nem lehet érkezni a Zónába!) Kiléptetés: 1000-1100 között.

5. NAP, CSÜTÖRÖK

Be- és kiléptetés, regisztráció: 900-1000 között.

6. NAP, PÉNTEK

Be- és kiléptetés, regisztráció: 900-1000 között.

7. NAP, SZOMBAT

Be- és kiléptetés, regisztráció: 900-1000 között.

8. NAP, VASÁRNAP

Nincs beléptetés, csak kivonás! 1000-től megkezdődik a kivonás a Zonából!

Belépési koordináta:
Hatvan-Nagygombos 47.691032, 19.692380

Mielőtt belépsz a pályára, a védőszemüveged tedd fel! Miután megérkeztél, ne kezdj el mászkálni és keresgélni a játékosokat vagy szervezőket! Maradj a parkolóban, a szervezők ott végzik majd a beléptetést és az eligazítást!

Napijegy:

1 nap (24 óra) 1000-től, 1000-ig tart, minden megkezdet napért egész jegyet kell fizetni!

A beléptetéshez, regisztrációhoz hozd magaddal: személyi igazolvány, regisztrációs díj, leadandó fegyver(ek), leadandó egyéb dolgok (étel, ital, stb.)

A beléptetéshez érkezz időben! Senkire nem fogunk várni! Ha a kapu bezár, valószínűleg csak órák múlva fog újra kinyitni!

Kérünk benneteket hogy az oldalunkon található szabályzatot, játékmenetet, egyéb leírásokat még egyszer figyelmesen olvassátok el!
 

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK!

 

  • A játékhoz a BB-t a szervezők biztosítják (BB One Hunter 0,20/0,25)! Ha valaki mégis saját BB-ből szeretné kivitelezni a játékot, azt kommunikálja le a szervezőkkel! A Zónában csakis a szervezők által biztosított BB-vel lehet üzletelni, azokat továbbadni.
  • Éjszakai játékrészekre is készülni kell!
  • Lesznek szálláshelyek a stalkereknek amit bérelhetnek 150-900 RU/nap (őrzött), egyébként saját maguknak kell kialakítaniuk szálláshelyeiket, sátraikban vagy ponyvákkal! A civil sátrak felállítása csak akkor lehetséges ha azt tudod álcázni, sátorlappal, álcahálóval, vagy más módon! (sötétszínű civilsátrak azok mehetnek álcázás nélkül ) A sátor táboroknak külön lesz kijelölt helyük csak a kijelölt helyen lehet sátrat építeni! Ponyvákat és katonai sátrakat is fogunk használni, de ezek nem jutnak mindenkinek!
  • A többi frakció a saját HQ-ján alszik
  • Ivóvíz és mosdó használat csak a kijelölt helyeken lesz elérhető! Mindenkinek lesz lehetősége ezeket használni ellenőrzött körülmények közt. A vízzel minden esetben spóroljatok!
  • A pályán áram alatt lehetnek elektromos kábelek, kérünk mindenkit, hogy semmi esetre se piszkálja azokat, konnektorokat, kapcsolókat, más egyéb fogyasztókat!
  • Tüzet csak a kijelölt helyeken lehet rakni! Épületben szigorúan TILOS!
  • Az épületekben mindenki fokozott figyelemmel közlekedjen! Mivel az épületek többsége romos, nézz a lábad elé – a lehulló törmelékdarabokban nagyot lehet esni. Kérünk mindenkit hogy fokozott figyelemmel legyen környezetére!
  • A pályákon található tárgyak: asztalok, székek, ágyak, stb. nem mozgathatóak és semmiképpen nem használható tűzrakáshoz (sajnos volt rá példa)!

 

JÁTÉKMENETTEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK